A murit doctorul Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel. Avea 61 de ani

Chirurgul plastician Andrei Carantino, fostul soț al artistei Monica Anghel, a murit, vineri dimineață. Acesta a fost medic primar la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

07 mai 2021, 16:47
A murit doctorul Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel. Avea 61 de ani

A murit fostul soţ al Monicăi Anghel. Medicul Andrei Carandino a fost căsătorit cu Monica Anghel timp de 11 ani. Artista a dezvăluit faptul că acesta i-a salvat viaţa.

Monica Anghel a avut dureri cumplite, în urma unei operații în zona abdominală. Cel care a scăpat-o din gherele morții a fost chirurgul Andrei Carandino.

Vestea decesului a fost anunțată de jurnalista Roxana Dima, o apropiată a familiei.

În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

Citeste si Cea mai mare greșeală atunci când încercăm să slăbim. Nutriționistul Mihaela Bilic: „Nu trebuie să ne interzicem plăcerile alimentare”

A murit fostul soţ al Monicăi Anghel

Medicul Andrei Carandino a fost specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă. Surse medicale au dezvăluit, pentru evz.ro, că doctorul ar fi avut probleme medicale mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut ar fi suferit o ruptură de aortă.

Așa cum a precizat pe CV-ul său, dr Andrei Carandino era născut pe 5 martie 1960 și abia împlinise 61 de ani.

Divorţul de artistă s-a produs ca urmare a faptului că profesiile le ocupau foarte mult timp.

Monica Anghel și-a refăcut viața alături de Marian Caraivan. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 și au împreună un băiețel, Aviv Alexandru, care anul acesta va împlini 10 ani.

La rândul său, dr. Andrei Carandino s-a căsătorit cu dr. Ingrid Carandino, medic în cadrul aceluiaşi spital.

Citeste si Mirela Vaida, apariţie provocatoare în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani şi după ce a născut trei copii FOTO