Mirela Vaida, apariţie provocatoare în costum de baie. Cum arată vedeta la 39 de ani şi după ce a născut trei copii FOTO

Mirela Vaida a fost în vacanţă în Egipt, de unde a decis să încingă imaginaţia urmăritorilor ei de pe Instagram cu mai multe fotografii incendiare.

07 mai 2021, 13:09

Mirela Vaida apariţie provocatoare în costum de baie. Vedeta le-a mai arătat fanilor fotografii cu peisaje spectaculoase din vacanţă, extrem de încântată de această destinaţie atât de populară printre români.

Mirela Vaida apariţie provocatoare în costum de baie

Mirela Vaida a petrecut vacanța de Paște în Egipt, împreună cu soțul ei. Copiii au rămas acasă, în grija bunicilor. Prezentatorea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, i-a ținut la curent pe fanii ei cu activitățile din vacanță. De asemenea, aceasta s-a fotografiat și în costum de baie și putem admite că are un corp de invidiat, chiar dacă are trei copii. Tocmai de aceea a optat pentru un costum de baie sexy, din două piese.

Ce salariu avea Mirela Vaida la primul job: „Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament”

Mirela Vaida le-a mărturisit fanilor ei că nu a mai plecat în vacanță, de Paște, în afara țării, de mai bine de 15 ani. „Am mâncat în vacanța asta, de nu vreți să știți și mai bine nu mă întrebați. Mi-am luat vacanță de o săptămână în care n-am făcut decât sau la plajă, să vizitez și să mănânc și nu știu ce-o să fac când mă întorc. Mi-e tare dor de casă și abia aștept să ajung la copii și la serviciu, și la căsuța mea, pentru că orice vacanță e frumoasă, asta până te apucă dorul de casă și de ai tăi. M-am simțit foarte bine aici și cred că luxul ăsta nu mi l-am mai permis de mai bine de 15 ani, să pot pleca de Paște undeva în afara țării. Mi-am permis luxul ăsta acum și, până în august, pa, vacanță”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Mirela Vaida a dezvăluit reţeta pentru cozonacul moldovenesc: „Este o reţetă pe care o făcea mama”