A murit Dovlecel. Avea milioane de urmăritori pe reţelele de socializare

Dovlecel, cel mai popular raton de pe Internet s-a stins din viață zilele trecute la vârsta de 5 ani. Până la sfârșitul vieții sale, animăluțul a strâns milioane de urmăritori pe rețele de socializare. La aflarea veștii că s-a stins din viață, mii de oameni au lăsat comentarii prin care își exprimă regretul că Dovlecel nu le va mai face zilele frumoase. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 08:37
A murit Dovlecel. Avea milioane de urmăritori pe reţelele de socializare

În cei 5 ani cât a trăit, Dovlecel a devenit cel mai urmărit raton de pe rețelele de socializare. Simpaticul personaj a acumulat peste 1,4 milioane de urmăritori. La aflarea veștii că a murit, peste 17.000 de oameni au lăsat comentarii prin care își exprimă regretul.Dovlecel a fost salvată de stăpâna ei pe când era doar un pui. În timpul unei plimbări, femeia a văzut sub un copac puiul de raton cu un picioruș rupt. După ce a fost clar c[ puiul este bandonat, tânăra s-a hotărât să ia acasă animăluțul și să îl îngrijească.

La scurt timp după ce a salvat-o pe Dovlecel, în decembrie 2014, stăpâna i-a făcut cont pe rețelele de socializare. Oamenii s-au îndrăgostit pe loc de puiul de raton.

Dovlecel a trăit aproape dublu față de un raton aflat în sălbăticie care poate ajunge doar până la vârsta de 2-3 ani.