A murit după o operaţie estetică, făcută în Mexic, pentru că era mai ieftină

O femeie a murit în urma unor complicații apărute într-o intervenție chirugicală estetică, iar medicii nu au raportat decesul, potrivit Fox News. A ales să facă intervenţia în Tijuana, Mexic, pentru că era mai ieftină.

29 apr. 2021, 15:45
A murit după o operaţie estetică, făcută în Mexic, pentru că era mai ieftină
A făcut intervenţia în Tijuana, Mexic, pentru că era mai ieftin.

A murit după o operaţie estetică. Alte două femei au mai fost operate în aceeași zi, iar una dintre ele a suferit complicații grave în urma intervenției chirurgicale.

Citeşte şi: Cântăreţul Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut! Artistul şi-a făcut mai multe intervenţii estetice la faţă

A murit după o operaţie estetică

Publicația americană scrie că femeia a fost lăsată să moară pe masa de operație, iar medicii nu au anunțat decesul ei.

Autoritățile au deschis o anchetă de amploare în cazul clinicii care a făcut intervenția, dar și cu privire la medicul care nu avea autorizație să facă această operație, scrie Aleph News.

Brigitte Sfăt a investit 30.000 de euro în intervenţiile estetice

Brigitte Sfăt este recunoscută pentru faptul că și-a modificat trupul de mai multe ori. Vedeta a mărturisit că a început să-și facă intervenții estetice în timpul căsătoriei cu Ilie Năstase, din frustrare!

Brigitte, actuala soție a lui Florin Pastramă, a scos de-a lungul timpul din buzunar aproape 30.000 de euro pentru operațiile estetice pe care le-a făcut și care o fac să se simtă cu adevărat o femeie fericită și împlinită.

Vedeta a dezvăluit că a început să-și facă intervenții estetice odată cu mariajul alături de Ilie Năstase, iar asta din frustrare.

Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața”, spunea Brigitte Sfăt.