Geanina Ilieş rupe tăcerea despre intervenţiile estetice. Ce operaţii și-a făcut până acum

Geanina Ilieș a vorbit în premieră despre operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Vedeta a recunoscut că este adepta intervențiilor, ultima îmbunătățire a aspectului fizic având loc destul de recent.

21 ian. 2021, 19:52
Geanina Ilieş rupe tăcerea despre intervenţiile estetice. Ce operaţii și-a făcut până acum
Geanina Ilieş are mai multe operaţii estetice

Geanina Ilieş a mărturisit că și-a făcut rinoplastie, după ce în urmă cu câțiva ani a aflat că are deviație de sept și rinită acută. Astfel, a profitat și a „împușcat” doi iepuri dintr-o lovitură, în momentul de față respirând mult mai bine pe nas.

Geanina Ilieş, prima declaraţie despre IUBIT. Vedeta mai vrea UN COPIL

„Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap.  Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere”, a spus vedeta.

Geanina Ilieş, despre operaţiile estetice

O altă intervenție chirurgicală la care a apelat este cea de mărire a bustului. Geanina Ilieș și-a făcut această operație la scurt timp după ce a încheiat alăptarea fiului său, Patrick.

„În țara noastră, subiectul operațiilor estetice a fost, până de  curând, tabu. Cred că este tabu pentru cei care stau pe margine și comentează. Operațiile estetice nu se referă doar la înfrumusețare, ci și la corectarea unor defecte dobândite la naștere sau în urma unor accidente. Suntem privilegiați că trăim într-o perioadă în care chirurgia estetică și doctorii specialiști sunt într-o continuă dezvoltare”, a mai declarat Geanina Ilieș despre operațiile estetice pe care le are, într-un interviu pentru revista Viva!.