Zăpada creează probleme. Sute de gospodării, fără energie electrică din cauza zăpezii

Aproximativ 400 de gospodării din judeţul Mehedinţi sunt afectate de întreruperile accidentale de energie electrică din cauza avariilor produse miercuri după amiază la reţelele de distribuţie de fenomenele meteorologice extreme.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 16:53
Zăpada creează probleme. Sute de gospodării, fără energie electrică din cauza zăpezii

Diana Beltei, specialist comunicare CEZ Distribuţie, a declarat că respectivii consumatori sunt din localităţile Pîrlage, Buseşti, Bacleş, Smadoviţa şi Dumbrava de Sus.

‘Echipele noastre de intervenţie sunt mobilizate în zonele în care există întreruperi în furnizarea energiei electrice şi depun toate eforturile pentru realimentarea cu energie electrică a locurilor de consum. Întârzierile se datorează accesului dificil al mijloacelor noastre de transport la echipamentele care au avut de suferit de pe urma viscolului, căderilor de copaci şi de conductori electrici. Din cauza evoluţiei negative a vremii, situaţia prezentată se află într-o permanentă mobilitate’, a precizat Beltei, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în judeţul Mehedinţi, miercuri după amiază s-au semnalat defecţiuni identice în reţeaua de distribuţie la 800 de abonaţi din localităţile Bîlvăneşti, Şiroca, Podeni, Malarişca, Balta, Călineşti, Păuneşti, Ponoare, Ludu, Băluţa şi Sfodea care, la această oră, sunt remediate.