A murit fratele lui Maradona. Fostul fotbalist Hugo Maradona s-a stins la doar 52 de ani

Fratele starului argentinian Diego Armando Maradona a murit, marţi, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

28 dec. 2021, 15:15
A murit fratele lui Maradona. Fostul fotbalist Hugo Maradona s-a stins la doar 52 de ani

Hugo Maradona, fratele lui Maradona, s-a stins din viaţă în locuinţa sa din Monte di Procida, localitate din provincia Napoli, scrie Gazzetta dello Sport, citată de News.ro.

Precum fraţii săi Diego şi Raul, Hugo Maradona a început să joace fotbal în copilărie. El a semnat un contract cu Napoli, pe când avea doar 18 ani. Ulterior, el a fost transferat rapid la echipa Ascoli.

Citeşte şi: Poliţist anchetat de superiori după ce a scos pistolul în trafic pentru a linişti un şofer turc pe Autostrada A1

A murit fratele lui Maradona. Echipele de fotbal la care a jucat Hugo Maradona

Spre deosebire de fratele său, Diego, Hugo Maradona nu a avut o carieră în fotbalul de nivel înalt. El a jucat la echipe precum Rayo Vallencano, Rapid Viena, Deportivo Italia, Progreso sau Avispa Fukuoka.

În schimb, Hugo Maradona şi-a concentrat eforturile asupra proiectelor de fotbal pentru juniori.

Clubul Napoli a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanţe.

„Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”.

La rândul său, ambasadorul argentinian la Roma a transmis familiei un mesaj de condoleanţe.

„Regret trecerea în nefiinţă a lui Hugo Maradona, fost jucător la Ascoli şi Rayo Vallecano. Fratele mai mic al lui Diego, a fost printre primii care ne-au avetizat că fratele său era de pe altă planetă: „Fratele meu este marţian”. Condoleanţe familiei şi prietenilor”, a scris pe Roberto Carles, ambasadorul argentinian la Roma, pe pagina sa de Twitter.

Decesul lui Hugo Maradona vine la 13 luni după cel al starului argentinian Diego Maradona.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Gigi Becali anunţă Apocalipsa: „E mai periculos ca animalul sălbatic omul”