A murit furând: Tragedia unui ROMÂN din Spania care a subtilizat mâncare dintr-un magazin

Un român care a furat mâncare dintr-un magazin din Spania a făcut infarct şi a murit la spital. Bărbatul fusese reţinut de către oamenii de pază ai magazinului care observaseră că este ceva în neregulă cu el, iar când au încercat să îl controleze, bărbatul s-a luat la bătaie cu ei şi a ajuns la spital, unde a făcut stop cardiorespirator.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 16:53
A murit furând: Tragedia unui ROMÂN din Spania care a subtilizat mâncare dintr-un magazin

Cazul românului de 46 de ani i-a surprins pe spanioli, pentru care fapta românului a trecut ca fiind una dintre cele mai ciudate tentative de furt din ultimul timp.

Presa spaniolă a relatat pe larg cazul românului care a furat dintr-un supermarket din Alarcon. Bărbatul care era înalt şi masiv, cântărind peste 120 de kilograme, intrase în magazin în stare de ebrietate, iar agenţii de pază au observat starea lui, scrie El Mundo. 

Românul a început să se plimbe prin magazin şi a subtilizat o pungă cu somon în vid şi una cu şuncă, pe care le-a ascuns sub haine. Produsele valorau împreună 12 euro. Bărbatul s-a îndreptat către ieşire, unde agenţii de pază l-au oprit ca să îl percheziţioneze.

El s-a opus, s-a luat la bătaie cu gardienii, care i-au pus cătuşe şi i-au confiscat pungile cu produsele furate. În urma acestei altercaţii, bărbatului i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardiorespirator. A fost dus la spital, medicii de la ambulanţă reuşiseră să îl resusciteze, dar bărbatul a murit după ce a ajuns la spitalul din Alcorcon. Presa spaniolă mai scrie că bărbatul ar fi fost un om de afaceri şi că furtul nu s-ar fi datorat sărăciei, ci, probabil, stării de ebrietate în care se afla.