A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă. Bătrânul a fost găsit carbonizat

Gheorghe Pop, bătrânul din Maramureș care l-a impresionat până la lacrimi pe Liviu Vârciu, a murit. Bărbatul avea 94 de ani și și-a găsit sfârșit carbonizat, trupul lui fiind găsit de pompieri, în casă.

05 oct. 2023, 14:23
A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă. Bătrânul a fost găsit carbonizat
A murit Gheorghe Pop, bătrânul care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă. Bătrânul a fost găsit carbonizat

Gheorghe Pop, bătrânul de 94 de ani care l-a făcut pe Liviu Vârciu să plângă, într-un episod al emisiunii „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, a fost găsit mort în propria locuință. Bătrânul a murit carbonizat în casa lui din comuna Breb, județul Maramureș.

Citește și: Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! Artistul a fost nevoit să vândă apartamentul de 100.000 de euro: „Am terminat cu toate proprietățile”

Gheorghe Pop, bătrânul care a impresionat cu povestea lui de viață, a murit

Pompierii din Sighetul Marmației au intervenit miercuri seară, 4 octombrie, cu două echipaje de stingere și un echipaj SMURD, alături de SVSU Ocna Șugatag, în localitatea Breb din județul Maramureș, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă. În momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat.

Din păcate, după lichidarea focului, pompierii au descoperit în locuință cadavrul carbonizat al unui bătrân. Ulterior, s-a aflat că acesta este Gheorghe Pop, în vârstă de 94 de ani. Trupul bătrânului a fost transportat la morga spitalului din Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsie și stabilirea cauzei decesului.

Nu se știe cauza izbucnirii incendiul, însă se crede că necurățarea coșului de fum al sobei ar fi motivul principal. Gheorghe Pop a ajuns cunoscut după ce, într-un episod al show-ului „Poftiți pe la noi, Poftiți pe la țară”, difuzat pe Antena 1, i-a impresionat până la lacrimi pe Anca Dinicu și Liviu Vârciu. Bărbatul locuia singur de aproape 25 de ani, de când soția lui a murit. El făcea diverse ustensile, povestind că tot satul are greble făcute de el. Era cunoscut drept unul dintre cei mai pricepuți meșteșugari ai locului.

„Toate mi le-a dat Dumnezeu. Regret că-s bătrân. Îmi pare că n-am trăit nimic”, a spus Gheorghe Pop, mărturisind că singurul lui regret este că nu poate trăi mai mult.

Săteanul a muncit toată viața lui și nu i-a lipsit nimic, mai ales cât a avut-o și pe soția sa alături, împreună cu care simțea că poate orice își propune.

„A fost prea bună, prea frumoasă. Am avut cea mai mândră femeie. A fost foarte bună, foarte muncitoare”, a descris-o bătrânul pe cea lângă care și-a petrecut mare parte din viață.

Liviu Vârciu și Anca Dinicu nu și-au mai putut stăpâni emoțiile pe măsură ce îl ascultau pe Gheorghe Pop.

„Vorbea cu atâta dragoste și cu atâta bucurie despre soția lui încât îți dai seama că oamenii au fost norocoși că au trăit într-o perioadă simplă, se aveau unul pe celălalt și atât”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit a1.ro.

„Era un om pur. Te uitai în ochii lui și te făcea să te gândești cum că tu nu ai probleme reale. Tu ai o viață extraordinară. Pentru el, viața era în continuare simplă. Avea dorința asta de viață în continuare”, a spus și Anca Dinicu despre Gheorghe Pop.

Citește și: Anca Dinicu a reclamat că i s-a furat maşina din faţa sediului SRI. Reacţia neaşteptată a autorităţilor