Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! Artistul a fost nevoit să vândă apartamentul de 100.000 de euro: „Am terminat cu toate proprietățile”

Liviu Vârciu va lua în considerare să vândă și casa familiei sale din Brașov, după ce inițial a vândut apartamentul iubitei sale. Această decizie vine ca urmare a faptului că actorul nu a reușit să găsească un sponsor interesat să investească în producția părții a doua a filmului său, "Zăpadă, ceai și dragoste".

15 sept. 2023, 23:56
Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! Artistul a fost nevoit să vândă apartamentul de 100.000 de euro: „Am terminat cu toate proprietățile”
Liviu Vârciu a ajuns la sapă de lemn! Artistul a fost nevoit să vândă apartamentul de 100.000 de euro: „Am terminat cu toate proprietățile”

Liviu Vârciu se află într-o situație delicată, în care este dispus să-și asume riscuri uriașe pentru a realiza partea a doua a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”. În ciuda faptului că nu a găsit un investitor dispus să îi susțină proiectul, actorul a dezvăluit într-un interviu pentru CANCAN.RO că intenționează să vândă apartamentul din Brașov, ceea ce reprezintă o decizie mare, mai ales având în vedere că în trecut a luat aceeași măsură în ceea ce privește proprietatea iubitei sale din București.

Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

„Au trecut ceva ani, iar în mai vom filma partea a doua. Am strâns ceva bani. Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile. La prima serie i l-am vândut pe-al Andei, acum pe al meu. Dar am încredere foarte mare în proiect”, a declarat Liviu Vârciu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu mai bine de patru ani în urmă, Anda Călin, partenera de viață a actorului, și-a pus în vânzare apartamentul din București și a direcționat toți banii obținuți către finanțarea producției filmului lui Liviu Vârciu. Cheltuielile pentru acest proiect au ajuns la suma de 400.000 de euro, în ciuda faptului că vedeta TV nu a remunerat actorii care au jucat în prima parte a filmului său.

„Pentru prima parte, actorii au acceptat să joace fără să fie plătiți. Ne-am scos investiția, ne-am plătit toate facturile, dar bani nu prea au mai rămas. Pentru partea a doua, îmi doresc să aduc și doi actori de la Hollywood, sunt în discuții avansate cu aceștia. Mai am nevoie cam de 250.000 de euro, pentru acest film”, a completat Vârciu.

Liviu Vârciu va fi în centrul atenției până în luna mai, când producția pentru partea a doua a filmului său începe, deoarece actorul are un rol principal într-un serial numit „Tătici”, care va fi transmis pe postul de televiziune Antena 1.

„Am rolul principal în Tătici, serialul de pe Antena 1. Sunt un tătic cu trei copii. Mămica e Diana Cavalioti, am cunoscut-o la filmări, e o actriță foarte talentată”, ne-a mai spus vedeta.

Totodată, chiar dacă este prins cu filmările la acest serial, cât și pentru alte două emisiuni ale trustului, Liviu Vârciu își face timp și pentru prima sa iubire, muzica și trupa L.A:

„Suntem cu festivalurile retro. L-am pus la treabă și pe George Călin, care ne-a promis o piesă nouă în două săptămâni”.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, vrea nuntă și copii, după două luni de relație. „Mi-ar plăcea ca nunta să fie pe o insulă”