A murit jucând non-stop pe calculator. Poliţia l-a găsit cu mâna pe maneta Xbox

Un iubitor de jocuri pe calculator a fost găsit mort, ţinând încă în mână controlerul de Xbox, după ce s-a jucat fără oprire întreaga noapte.

02 mai 2021, 17:30
A murit jucând non-stop pe calculator. Poliţia l-a găsit cu mâna pe maneta Xbox

A murit jucând non-stop pe calculator. Împătimit al jocurilor pe calculator, Simon Shanks, bărbatul în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort, ţinând încă în mână maneta de joc, după ce s-a jucat fără oprire întreaga noapte.

Potrivit anchetatorilor, Simon Shanks, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit fără viaţă pe canapeaua din faţa ecranului, după ce s-a jucat toată noaptea pe calculator.

Trupul neînsuflețit a fost descoperit chiar de colegul de joc, care l-a miezul nopții plecase la culcare, lăsându-l pe Shanks să joace în continuare. 11 ore mai târziu, când s-a trezit, prietenul bărbatului l-a găsit mort în canapea, „încă ținând în mână controlerul”.

„Prietenul lui Simon a declarat că acesta nu a luat droguri cu o seară înainte, nu după cunoştinţele sale. Ofiţerii nu au găsit nicio dovadă, de asemenea, a consumului de droguri. Deşi moartea lui Simon nu este suspectă, totuşi este inexplicabilă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din sudul Ţării Galilor, Ben Evans, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a chemat imediat ajutor, dar din păcate medicii nu au mai avut ce face şi au declarat decesul, duminică, la domiciliul său din Loughor, Swansea, Marea Britanie.

Un campion mondial a murit la doar 26 de ani. Suferea de o boală teribilă

Simon avusese anterior probleme cu băutura, dar potrivit apropiaţilor, „de şapte ani nu a mai pus gura pe nimic”.

Un medic legist a constatat în raportul post-mortem că avea o îngroşare anormală a muşciului cardiac, fiind dificilă pomparea eficientă a inimii, preucm şi existenţa mai multor medicamente terapeutice care se eliberează pe baza prescripţiei, precum şi metadonă, cocaină şi morfină.

Astfel, legistul Colin Phillips a făcut recent public raportul potrivit căruia, decesul din 19 octombrie anul trecut a survenit ca urmare a unei „supradoze neintenţionate”.

Autopsie Diego Maradona: Cum a murit legenda fotbalului argentinian