A murit Keith Flint, solistul trupei Prodigy. Celebrul artist avea 49 de ani

Keith Flint solistul trupei Prodigy, a murit luni, la vârsta de 49 de ani. Artistul, faimos mai ales pentru piesa Firestarter, a fost găsit decedat în propria locuinţă.

04 mart. 2019, 12:13
A murit Keith Flint, solistul trupei Prodigy. Celebrul artist avea 49 de ani

Poliţia se află încă la locuinţa din Dunmow (Essex) a lui Keith Flint, dar surse apropiate anchetei au precizat că nu există suspiciuni că acesta ar fi fost omorât. Un apel la serviciile de urgenţă a fost înregistrat la ora locală 08.10 (ora 10.10, ora României), semnalându-se că o persoană se află inconţtientă într-o locuinţă din Brook Hill, North End.

Citeşte şi Solistul de la Prodigy, Keith Flint, s-a sinucis. Anunţul făcut de membrii trupei

Am ajuns la fața locului și, cu regret, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiații săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca una suspectă, iar medicul legist va pregăti concluziile sale„, a spus unul dintre ofiţeri.

Flint se întorsese recent dintr-un turneu din Australia, iar pentru luna mai era programat un turneu în Statele Unite. Născut pe 17 septembrie 1969, el a fost iniţial dansator de trupă, iar în 1996 li s-a alăturat celor de la Prodigy.

Lansarea în 1996 al single-ului Firestarter, pentru prima dată împreună cu Keith Flint (vocal), a ajutat trupa Prodigy să intre în SUA și în alte magazine de peste Ocean, în timp ce în Anglia a ocupat pe primul loc.