Solistul de la Prodigy, Keith Flint, s-a sinucis. Anunţul făcut de membrii trupei

Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, a fost găsit mort luni dimineaţa, în propria locuinţă din Essex, Marea Briatnie, iar cauza decesului este sinuciderea.

RomaniaTV.net
04 mart. 2019, 13:23

Vestea morţii lui Keith Flint s-a răspândit rapid în toate colţurile lumii, însoţită de informaţia că poliţia nu consideră suspectă moartea solistului de la Prodigy. Membrii trupei au venit însă cu un anunţ în care dezvăluie cauza decesului.

Pe contul oficial de Instagram al grupării a fosdt postat următorul comunicat: „Vestea este adevărată, nu-mi vine să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în acest weekend„.

Citeşte şi A murit Keith Flint, solistul trupei Prodigy. Celebrul artist avea 49 de ani

Flint se întorsese recent dintr-un turneu din Australia, iar pentru luna mai era programat un turneu în Statele Unite. De asemenea, pentru această vară era planificată prezenţa la mai multe festivaluri în Europa, inclusiv la South West Four, organizat anual la parcul Clapham Common, din Londra.

Trupa The Prodigy a devenit celebră cu hituri precum ”Firestarter” şi ”Breathe” şi este cunoscută pentru fuziunea stilurilor techno, breakbeat şi acid house, fuziune consolidată în petrecerile ilegale de pe scena rave britanică şi în atitudinea lor anti-sistem.