A murit la numai 17 ani, după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată. Gestul făcut de tânără chiar înainte de tragedie

O elevă de 17 ani a decedat după ce a consumat ecstasy pentru prima dată, la o petrecere, suferind un stop cardiac.

06 ian. 2023, 10:09
A murit la numai 17 ani, după ce a luat o pastilă de ecstasy pentru prima dată. Gestul făcut de tânără chiar înainte de tragedie
O tânără a murit după ce a consumat ecstasy

Lila-Grace Smith se afla în Steeton, Marea Britanie, cu prietenii ei, când au decis să ia împreună câte o pastilă de ecstasy, pe 3 iunie 2022, potrivit Daily Mail.

Ancheta a fost finalizată și arată cum tânăra, alături de alte două prietene au plănuit să meargă în oraș, dar au decis să rămână acasă. Aceasta s-a simțit rău după ce a consumat ecstasy, așa că prietenele au chemat în ajutor un tânăr, la 11 noaptea.

Citește și: Cine e Eric, chirurgul estetician care s-a sinucis după ce mai multe paciente l-au acuzat că le-a drogat și violat. Faptele oribile s-ar fi întâmplat în timpul procedurilor medicale

Patru tineri au ajuns la domiciliu și au încercat să o resusciteze, dar până la urmă au sunat la ambulanță. Lila a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, murind în mai puțin de două ore.

În urma analizelor toxicologice s-a descoperit că în corpul tinerei exista o cantitate de drog similară cu a altor persoane care au murit din aceeași cauză.

Un detectiv implicat în anchetă a dezvăluit că Lila și prietenele sale au căutat înainte pe internet efectele pastilelor. A fost găsit și numărul de telefon al persoanei care le-ar fi furnizat pastilele de ecstasy, dar în ciuda eforturilor de depistare, persoana nu a fost identificată.

Citește și: Detalii teribile despre românul condamnat la moarte în Malaezia. Soarta nemiloasă a lui Ionuț Gologan, prins cu droguri pe aeroport. „Băiatul meu a rămas fără dinți, e piele și os”

Mama tinerei a mărturisit într-o declarație dată în instanță că fata era sănătoasă, avea note bune și ducea o viață normală. Totodată, ar fi avertizat-o pe fiica ei în privința drogurilor, pentru că a pierdut o persoană apropiată din cauza unei supradoze de ecstasy, în tinerețe.