A murit mama lui Florin Cîţu. Premierul şi-a anulat programul de sâmbătă

Florin Cîţu este în doliu. Mama premierului a murit vineri seară, din cauza unei boli incurabile. Premierul se afla în vizită la un centru de vaccinare drive-thru din Baia Mare în momentul în care a primit vestea cumplită.

04 iun. 2021, 22:23
A murit mama lui Florin Cîţu. Premierul şi-a anulat programul de sâmbătă
A murit mama lui Florin Cîţu. Premierul şi-a anulat programul de sâmbătă

A murit mama lui Florin Cîţu. Elena Cîțu ar fi suferit de o boală incurabilă. Premierul și-a anulat programul pentru ziua de sâmbătă, atuni când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

A murit mama lui Florin Cîţu

Premierul se afla la Baia Mare,  în momentul în care a aflat vestea cumplită. Acesta s-a întors imediat la Bucureşti şi şi-a anulat tot programul pentru ziua de sâmbătă.

Reamintim că primul-ministru a fost în vizită la centrul de vaccinare drive-through de la Baia Mare, unde a fost întâmpinat de un protestatar care i-a făcut numai reproșuri pe motiv că numirile din funcțiile publice sunt făcute politic. Cîțu a stat minute întregi de vorbă cu protestatarul și i-a ascultat nemulțumirile, iar la final i-a promis că se va rezolva problema și că nu va mai fi nevoie să protesteze.

Bărbatul se afla în Piața Libertății și ținea în mână o pancartă pe care scria „Stop numirilor politice în funcțiile publice!”, în momentul sosirii lui Florin Cîțu.

Citeşte şi Florin Cîţu explică de ce România a avut cea mai mare creştere economică. „Asta a fost cheia succcesului”

Ce i-a răspuns premierul Florin Cîțu

„Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Vă spun eu că… punem pariu că nu o să mai ieșiți. Bem o bere, aici (n.r. în Centrul Vechi din Baia Mare) venim și bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți”, i-a promis premierul Florin Cîțu.

Cîțu spune că se pregătește pentru o guvernare de cel puțin opt ani. A promis că va fi făcută autostrada care va trece Carpații, vor fi făcute spitale prin PNRR.

„Vreau sa-i asigur pe romani ca vom avea surse de finantare si ca ceea ce am promis ca facem pana in 2024. Si eu am spus ca ne pregatim pentru o guvernare de cel putin opt ani de zile, pana in 2028 si vom face. Vom trece Carpatii cu autostrada. Sibiu-Pitesti se va face. Vom face spitale prin PNRR, dar sunt si alte spitale. Pana in 2024 vom avea cateva spitale”, a afirmat Florin Citu vineri la sediul Consiliului Judetean Maramures din Baia Mare.

Citeşte şi Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră despre nunţi şi botezuri. „Pot fi ţinute până la 2 noaptea” DOCUMENTUL OFICIAL