Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră despre nunţi şi botezuri. „Pot fi ţinute până la 2 noaptea” DOCUMENTUL OFICIAL

Premierul Florin Cîţu a anunţat noi relaxări ale măsurilor anti-COVID. La propunerea CNSU, Guvernul a decis ca petrecerile pentru nunţi şi botezuri să poată ţine până la 2 noaptea.

03 iun. 2021, 15:12
Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră despre nunţi şi botezuri. „Pot fi ţinute până la 2 noaptea” DOCUMENTUL OFICIAL

Premierul

a făcut anunţul mult aşteptat pentru românii care şi-au amânat nunţile şi botezurile din cauza pandemiei COVID. La propunerea CNSU, a fost aprobat în ședința de Guvern ca evenimentele private, de tipul nunților, botezurilor etc. să poată fi desfășurate în restaurant până la ora 2.00, prelungindu-se astfel programul restaurantelor, doar pentru evenimente private cu două ore.

„In şedinţa de Guvern am modificat HG pentru prelungirea stării de alertă cu o veste bună în ceea ce priveşte nunţile şi botezurile pot să rămână deschise până la 2 noaptea”, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Potrivit HOTĂRÂRII nr. 36 din 03.06.2021 a CNSU, „activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2,00”.

Hotarare CNSU Nr 36 Din 02.06.2021 by Alina Andrei Bodrug on Scribd