A murit mama lui Radu Mazăre! Gabriela Victoria Mazăre s-a stins la doar o zi de la încarcerarea fiului cel mic

Radu Mazăre este în doliu. Gabriela Victoria Mazăre, mama fostului primar al Constanţei, s-a stins din viaţă, la doar o zi după ce fiul ei cel mic, Alexandru, a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

13 mai 2022, 17:23
A murit mama lui Radu Mazăre! Gabriela Victoria Mazăre s-a stins la doar o zi de la încarcerarea fiului cel mic

A murit mama lui Radu Mazăre! MA murit mama lui Radu Mazăre! Gabriela Victoria Mazăre s-a stins la doar o zi de la încarcerarea fiului cel micama fostului edil a decedat, după ce ar fi suferit un infarct. Gabriela Victoria Mazăre avea doua operații pe cord și stimulator cardiac, conform Ziua Constanţa.

Vestea că Gabriela Victoria Mazăre a murit a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu, pe pagina sa de Facebook.

„Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele.
Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”,  este mesajul transmis de fostul președinte al Consiliului Judeţean Constanța, Nicușor Constantinescu, pe Facebook.

foto: Ziua Constanţa

Citeşte şi: Alexandru Mazăre s-a predat în Bucureşti. Fratele lui Radu Mazăre, dat în urmărire naţională după condamnarea la închisoare

Gabriela Victoria Mazăre s-a născut la Tulcea. De profesie economist, Gabriela Mazăre a ocupat funcții importante în regimul comunist. A fost bună prietenă cu Paraschiva Barbu și șefa de cabinet a Suzanei Gâdea, Ministrul Culturii la acea vreme. Are trei copii: Radu și gemenii Alexandru și Mihai.

Fostul senator PSD, Alexandru Mazăre, a fost condamnat marți de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani de închisoare cu executare. Alexandru Mazăre e încarcerat la penintenciarul Rahova, în timp ce fratele lui, fostul edil constănțean Radu Mazăre este la închisoarea din Jilava.

În spatele gratiilor se află de câțiva ani și fostul edil, Radu Mazăre.

Citeşte şi: Sorin Oprescu nu este în România. A plecat din ţară cu două săptămâni înainte de condamnarea la 10 ani şi 8 luni de închisoare. A fost dat în urmărire internaţională