A murit manelistul Petrică Cercel. Era intubat, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

A murit manelistul Petrică Cercel. S-a stins din viaţă în urmă cu puţin timp, chiar pe patul de spital. Bărbatul era diagnosticat cu noul coronavirus, fiind intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

16 sept. 2021, 15:36
A murit manelistul Petrică Cercel. Era intubat, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19
A murit manelistul Petrică Cercel

A murit manelistul Petrică Cercel. Duminică, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2.

Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Citeşte şi: Maneliști de top, amendați la o nuntă cu aproape 70 de persoane

A murit manelistul Petrică Cercel

Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Artistul nu a vrut să meargă la spital, sperând că boala va trece dacă se tratează acasă. Cu toate acestea, după ce a refuzat spitalizarea, boala s-a agravat, așa că a ajuns pe mâinile medicilor când deja se zbătea între viață și moarte, potrivit Spynews.

Mesaje de condoleanţe de la colegii de breaslă

Colegii de breaslă ai acestuia sunt în stare de șoc, iar pe paginile de pe rețelele de socializare au publicat fotografii cu regretatul artist, alături de mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată.

Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Costel Biju.

Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte #PetricaCercel Condoleanțe familiei S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a scris și Daniel Ionescu.

În urmă cu doar o zi, Bogdan de la Ploiești și Adi de la Vâlcea au postat și ei mesaje pe conturile lor de Facebook, prin intermediul cărora i-au rugat pe fanii lui Petrică Cercel să se roage pentru el și pentru ca acesta să revină sănătos acasă.

Colegul si prietenul meu Petrica Cercel este infectat cu Covid-19 si este in stare grava la ATI, viata lui depinde doar de bunul Dumnezeu, haideti sa ne rugam cu totii pentru el, este un om extraordinar de bun, cu cat ne rugam mai multi, cu atat Domnul ne va auzi. Va rog din inima”, a scris Adi de la Vâlcea.

NE RUGAM CU TOȚI PENTRU PETRICA CERCEL SA TREACA BINE PESTE ACEASTĂ PROBLEMĂ SA VINA ACASA LANGA COPIII SI FAMILIA LUI ! UN OM PREA BUN SI FAMILIST. ÎI SUNTEM ALATURI DIN ORICE PUNCT DE VEDERE EU SI ORK. BDLP”, a transmis și Bogdan de la Ploiești.