Multiplu campion de tenis de masă, accident mortal în Olt. Marius Rădoi avea doar 19 de ani şi era fiul adjunctului IPJ Olt

Un accident înfiorător a avut loc miercuri seara pe DN65, în localitatea Negreni din Olt, unde o maşină a derapat într-o curbă şi s-a ciocnit de un cap de pod. Şoferul, un tânăr de 19 ani, a murit la spital. Marius Rădoi, un multiplu campion la tenis de masă, era fiul adjunctului IPJ Olt.

03 dec. 2020, 12:08
Multiplu campion de tenis de masă, accident mortal în Olt. Marius Rădoi avea doar 19 de ani şi era fiul adjunctului IPJ Olt
A murit Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, într-un accident la Negreni

Accidentul în care a murit Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, a avut loc miercuri, în jurul orei 22. Tânărul a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil, din cauza vitezei. Autoturismul scăpat de sub control s-a izbit de un cap de pod.

Marius Rădoi era singur în maşină şi se îndrepta spre Piteşti, scrie Gazeta Nouă.

În urma impactului puternic, Marius Rădoi a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă.

Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă a decedat.

Marius Rădoi avea permis de conducere de doar un an și cei care l-au cunoscut spun că era un pasionat al vitezei. Miercuri conducea un autoturism Renault, al bunicului lui, conform Libertatea.

Student și jucător de tenis de masă, Marius evolua pentru CSM Focșani în Divizia Națională și a fost campion național de cadeți, cum 9 ani.