A murit Marlon Bundo, cel mai faimos iepure din lume. A fost subiect de cărţi pentru copii, iar primul său stăpân semăna cu Don Corleone

Marlon Bundo, iepurele familiei fostului vicepreşedinte american Mike Pence, a murit, a anunțat Charlotte, una dintre fiicele politicianului.

16 ian. 2022, 19:13
A murit Marlon Bundo, cel mai faimos iepure din lume. A fost subiect de cărţi pentru copii, iar primul său stăpân semăna cu Don Corleone

Marlon Bundo, cunoscut și sub numele de Bunny of the United States (BOTUS), i-a aparținut familiei lui Mike Pence din 2017, de când avea 4-5 ani, estimându-se că avea 9 ani când a murit. Bundo a fost adoptat inițial pentru un proiect de film de fiica lui Pence, Charlotte.

Numele simpaticului iepuraş este un joc de cuvinte cu referire la actorul Marlon Brando, ales după ce fostul proprietar al lui Bundo a rostit o celebrică replică din Naşul, „Make me an offer”, când Pence a întrebat despre prețul lui. A fost primul iepure care a călătorit pe Air Force Two, a avut un cont popular pe Instagram și a făcut obiectul a două cărți pentru copii.

Citeşte şi Cel mai mare iepure din lume a fost furat. Recompensă de 1.000 de lire, proprietarii sunt disperaţi

Prietenul Charlottei, un fan Brando, a observat asemănarea dintre vânzător și Corleone și a sugerat să-i dea numele iepurelui Marlon Brando, dar fata a decis în cele din urmă să-l numească Marlon Bundo. Vorbind în Chicago Tribune, Charlotte și-a amintit: „Am plecat cu mașina în suburbii și l-am luat. Cred că am dat pe el 20 de dolari. A apărut într-un scurtmetraj, iar după aceea l-am păstrat„.

Bundo este personajul principal din două cărți pentru copii. „Marlon Bundo’s A Day in the Life of Vice President” îl prezintă pe Bundo însoțindu-l pe vicepreședintele Pence în activitățile sale zilnice, văzute din perspectiva lui Bundo. Este scris de Charlotte Pence și ilustrat de Karen Pence.

Citeşte şi Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie. Cum să evitaţi depresia