Cel mai mare iepure din lume a fost furat. Recompensă de 1.000 de lire, proprietarii sunt disperaţi

Poliţia din Anglia are de rezolvat un caz neobişnuit după ce Darius, cel mai mare iepure din lume, a dispărut de acasă în weekend.

13 apr. 2021, 18:27
Cel mai mare iepure din lume a fost furat. Recompensă de 1.000 de lire, proprietarii sunt disperaţi

Acest iepure, din rasa gigant continental, care deţine recordul Guinness pentru dimensiunea sa (1,29 metri) a dispărut din ţarcul său din Stoulton (Worcestershire), iar poliţia a făcut un apel pentru returnarea lui.

Credem că iepurele gigant continental a fost furat din ţarcul lui din grădina de pe proprietatea stăpânilor lui, în noaptea de sâmbătă, 10 spre 11 aprilie”, a transmis West Mercia Police într-un comunicat preluat de The New York Times. „Iepurele este cu adevărat unic, de fapt are 129 centimetri şi a fost premiat de Guinness Record pentru că este cel mai mare iepure din lume”.

Citeşte şi Cum sunt echipate vacile din cel mai friguros sat din lume. Nu o să îți vină să crezi

Annette Edwards, stăpâna lui Darius, a făcut apel pe reţelele de socializare şi oferă 1.000 de lire sterline oricui poate ajuta la recuperarea animalului.

O zi foarte tristă. Darius deţinător al recordului mondial Guinness a fost furat din casa lui. Poliţia face tot posibilul pentru a afla cine l-a luat. Există o recompensă de 1.000 de lire sterline. Darius este acum prea bătrân pentru a se împerechea. Aşa că, vă rog, aduceţi-l înapoi”, a scris femeia.

Darius deţine acest record de 11 ani, după ce Guinness Book of World Records i l-a oferit pe 6 aprilie 2010.

Citeşte şi O mămică îşi duce fetiţa de doi ani la vânătoare pentru a o obişnui cu „uciderea animalelor” FOTO

Cel mai mare iepure din lume