A murit o legendă din celebra serie Harry Potter! Fanilor nu le vine să creadă

Leslie Phillips, vocea celebrei Pălării vorbitoare din seria Harry Potter, s-a stins din viață la vârsta de 98 de ani.

08 nov. 2022, 15:28
A murit o legendă din celebra serie Harry Potter! Fanilor nu le vine să creadă

Actorul Leslie Phillips, celebru pentru cunoscutele fraze „Ding Dong”, „Well Hello” și „I say”, a murit ieri, după o luptă îndelungată cu o boală dură. Fanii care i-au recunoscut vocea în celebra serie „Harry Potter”, unde era sunetul Pălăriei vorbitoare, au fost întristați la aflarea veștii.

Phillips a avut roluri în 150 de filme și s-a bucurat de o carieră de succes, însă bolii nu i-a păsat de asta. În 2015 a suferit un atac vascular, care i-a pus viața în pericol și a avut repercursiuni grave. În ultimii ani, actorul s-a recuperat acasă.

Citește și: Noul film din seria „Stăpânul Inelelor”, pe micul ecran. Când va avea loc lansarea şi cum se numeşte

„Am pierdut un soț minunat, iar publicul a pierdut un adevărat mare om de spectacol. A fost pur și simplu o comoară națională. Oamenii îl iubeau. Era asaltat peste tot pe unde mergea”, a declarat soția acestuia, Zara Carr, pentru The Sun.

Leslie Phillips a jucat în filme precum „Lara Croft: Tomb Raider”, „Harry Potter şi Piatra Filozofală”, „Harry Potter şi Camera Secretelor”.

„Leslie s-a sprijinit, deodată, pe mine şi nu a reuşit să pună un bilet în buzunarul hainei. Avea dureri teribile în braţul stâng, aşa că am oprit autobuzul şi am chemat ambulanţa. El îmi tot spunea «Nu face tam-tam», dar ştiam că se simţea rău şi avea nevoie urgentă de ajutor”, spunea soția actorului, în momentul în care acesta a suferit accidentul vascular.

Citește și: Filme noi în 2022. Lista celor mai aşteptate 20 de titluri