A murit pacienta cu COVID-19 din ambulanţa căzută de pe pod în Gorj. Ambulanţierul este în stare gravă

Pacienta infectată cu covid care a fost implicată în accidentul cu ambulanța din județul Gorj a murit la spital. Și ambulanțierul este în stare gravă și a fost transferat la Craiova. Salvarea s-a răsturnat într-o râpă după ce a sărit de pe un pod în urma impactului cu o mașină.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 05:22
A murit pacienta cu COVID-19 din ambulanţa căzută de pe pod în Gorj. Ambulanţierul este în stare gravă

Starea ei de sănătate s-a agravat că, pe lângă infecţia cu COVID-19, rănile suferite în urma impactului dintre autospecială şi autoturism i-au fost fatale. Femeia a murit, joi, în jurul orei 1. Ea suferise o traumă toracică, după ce ambulanța care o transporta de la Orșova la Târgu-Jiu a căzut de pe un pod în localitatea Cornești.

Pacienta din Mehedinţi obţinuse cu greu un transfer de la Orşova la spitalul din Târgu Jiu, unde erau locuri disponibile pe secţiile de Terapie Intensivă pentru pacienţii cu noul coronavirus.

Şi ambulanţierul care s-a aflat la volanul autosanitarei este rănit grav şi în cursul nopţii de miercuri spre joi a fost transferat la un spital din Craiova.

Bărbatul prezenta o traumă toracica și de bazin, avea sternul și mai multe coaste rupte și o lamă sânge în plămân, conform gorjonline.ro. Medicul de pe ambulanță are fracturat un antebraț, iar asistentul prezenta fractură deschisă la un picior și ambii se află internați în spitalul din Târgu Jiu.

Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă din Mehedinţi, care transporta o pacientă confirmat cu coronavirus. În urma accidentului, ambulanţa a căzut de pe un pod, iar cei patru victime sunt pacienta din autosanitară şi cei trei membri ai echipajului de pe ambulanţă.

O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod