A murit Părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca

S-a stins din viață părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca. Părintele Petru Vamvulescu a fost ucenicul lui Arsenie Boca timp de 20 de ani.

13 apr. 2024, 12:19
A murit Părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca

S-a stins din viață părintele Petru Vamvulescu ucenicul Părintelui Arsenie Boca. Părintele Petru Vamvulescu a fost ucenicul lui Arsenie Boca timp de 20 de ani.

Citește și Marile minuni de la mormântul lui Arsenie Boca. Părintele Pimen Vlad: ”Sfinții ajută mult ca prieteni ai Lui Dumnezeu”

Părintele Petru Vamvulescu, ucenicul Părintelui Arsenie Boca, a trecut la cele veșnice.

Glasulcetății.ro scrie că duhovnicul era bun și blând, un prieten al Maicii Domnului, pe care părintele o iubea atât de mult încât cel mai adesea putea fi văzut ținând-o în brațe ca pe o tainică îmbrățișare.

Ucenicul ”Sfântului Ardealului”, Părintele Petru Vamvulescu a plecat să slujească Liturghia în Ceruri, continuând mijlocirea înaintea lui Dumnezeu.

Credincioșii spun că Părintele Vamvulescu era o binecuvântare

Părintele Petru Vamvulescu era nelipsit de la Parastasele de dincoace de 1989, din 28 noiembrie, din Poienița Prislopului.

Era omul lui Dumnezeu și, spun credincioșii, era o binecuvântare că încă exista printre noi.

Citește și Românii au talent 2024. Cine este puştiul de 13 ani inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca. A cucerit juriul şi publicul cu vocea sa inconfundabilă VIDEO

Credincioșii spun că, o astfel de binecuvântare, ultimă binecuvântare, cu bucurie și emoție, aveam să o primim nu de mult, într-un binecuvântat 21 ianuarie 2024, când Paraclisul Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” din Arad și-a serbat hramul ”Sf. Maxim Mărturisitorul” în prezența Ierarhilor arădeni.

Din nefericire, calea Părintelui Petru Vamvulescu în această lume s-a încheiat, acum, va veghea din Ceruri și va ocroti pe cei slabi de înger.