Românii au talent 2024. Cine este puştiul de 13 ani inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca. A cucerit juriul şi publicul cu vocea sa inconfundabilă VIDEO

Arsenie Țiple, un adolescent în vârstă de 13 ani din satul Mărcești, județul Dâmbovița, a impresionat publicul și juriul emisiunii Românii au talent cu vocea sa inconfundabilă. Provine dintr-o familie de artiști, tatăl său fiind un cunoscut cântăreț de operă, iar mama profesoară de canto.

01 mart. 2024, 21:07
Românii au talent 2024. Cine este puştiul de 13 ani inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca. A cucerit juriul şi publicul cu vocea sa inconfundabilă VIDEO
Românii au talent 2024. Cine este puştiul de 13 ani inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca. A cucerit juriul şi publicul cu vocea sa inconfundabilă

Românii au talent 2024. Arsenie Țiple  împărtășește pasiunea pentru muzică cu părinții săi și cântă împreună cu ei. Deși tatăl său este originar din Ucraina, copilul a găsit o conexiune cu trecutul său în Mănăstirea Prislop, simțind o energie aparte atunci când merge acolo, inspirat de spiritul marelui călugăr Arsenie Boca.

Citeşte şi: Câţi bani a primit Cătălin Moroşanu pentru cele şapte săptămâni petrecute la Survivor All Stars. Suma este uriaşă!

Participând de-a lungul timpului la numeroase concursuri și festivaluri, Arsenie Țiple a decis să își construiască o carieră în muzică și a venit la Românii au talent pentru a-și împărtăși talentul cu lumea. Juriul emisiunii i-a transmis aprecierea pentru vocea extraordinar de frumoasă pe care o deține și i-a oferit sfaturi pentru a-și îmbunătăți prestația scenică.

Citeşte şi: Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”

„Ai o voce extraordinar de frumoasă! Lasă mișcările astea să vină natural, nu le mai forța, asta așa ca un sfat. De drag îți spun pentru că vocea ta este suficientă și chipul tău frumos, dar și faptul că te-ai îmbrăcat în costum popular. Cred că toate vin cu timpul, cu experiența de scenă, de evenimente la care mergi să cânți. Important este că ai o voce extraordinară și o tehnică vocală extraordinară”, i-a spus Andra lui Arsenie Țiple.