A murit pe patul de spital după ce fusese vizitat de iubită

Un tânăr a murit în spital, la scurt timp dupa vizita iubitei sale. Mama lui a făcut o descoperire neașteptat în buzunarul de la pijamaua tânărului.

26 mai 2019, 04:27
A murit pe patul de spital după ce fusese vizitat de iubită

Samuel Buckley a murit, după ce iubita lui, Victoria Bateman, i-a dus droguri în spital. Băiatul era internat într-un spital de psihiatrie din Marea Britanie. La doar câteva ore de la plecarea tinerei, acesta a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să-l stabilizeze, însă totul a fost fără succes.

„Avem de-a face cu un caz dramatic. Iubita lui Samuel a fost prima pe lista suspecților. Inițial, și-a susținut nevinovăția, dar dovezile împotriva ei au fost covârșitoare. Ne-a spus că le-a cumpărat online, la instrucțiunile victimei”, a declarat procurorul Stephen Welsh.

Iubita lui a recunoscut că acțiunile ei au dus la moartea tânărului. „Nu există niciun temei legal pentru acuzarea clientei mele. Domnișoara Bateman și-a recunoscut vina și regretă profund tragicul eveniment. Pentru a putea depăși acest episod, a cerut ajutorul unui psiholog”, a spus avocatul tinerei, Stephen Robinson.