A murit pe patul de spital. Medicii nu au mai putut face nimic

Fiica fostului director al Filarmonicii din Arad a murit la 10 zile după ce apartamentul ei a sărit în aer.

RomaniaTV.net
15 iul. 2019, 15:00
A murit pe patul de spital. Medicii nu au mai putut face nimic

Anca Frandeş, fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, dirijorul Dorin Frandeş, şi a Corinei Frandeş, medic cunoscut în Arad, a murit luni de dimineaţă într-un spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul.

Vineri 5 iulie, Anca, în vârstă de 31 de ani, a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată casa a sărit în aer. Mama fetei a făcut anunțul trist pe contul de socializare.

Tânărul din Arad care şi-a înjunghiat fosta iubită în timp ce fata dansa live, pe Facebook, a fost găsit spânzurat în celulă 

„Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!”, însoțit de fotografia fetei. Anca Frandeș a fost copilul adoptiv al familiei Frandeș. Familia Frandeș a adoptat-o pe Anca, în urma unei alte tragedii, atunci când părinții biologici ai acesteia au murit într-un teribil accident de mașină. „Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.