A murit pentru 90 de lei! Un meci de box s-a încheiat cu o tragedie: „Mama l-a rugat să nu participe, a presimţit ceva!”

Joao Victor Penha, un pugilist în vârstă de doar 23 de ani, a murit în timpul unui meci de box de la competiţie de amatori care îl premia pe învingător cu 100 de reali brazilieni, aproximativ 90 de lei.

18 oct. 2023, 14:55
A murit pentru 90 de lei! Un meci de box s-a încheiat cu o tragedie: „Mama l-a rugat să nu participe, a presimţit ceva!”
A murit pentru 90 de lei! Un meci de box s-a încheiat cu o tragedie

A murit pentru 90 de lei! Un meci de box s-a încheiat cu o tragedie! Joao Victor Penha a rezistat în ring puțin peste 90 de secunde, când a primit o directă de dreapta direct în figură și a căzut, inert! Daily Star scrie că sportivul a fost transporat de urgență la spital, însă medicii nu au putut face nimic. După două zile în care a fost internat, decesul a fost confirmat. Poliția din Brazilia a decis imediat deschiderea unei anchete.

Apropiații l-au implorat pe Joao Victor Penha să nu meargă la competiție, de teamă că ar putea apărea o tragedie, iar înmormântarea sa a avut loc joia trecută, a anunţat sora pugilistului, Lilia Maria da Penha.

Citeşte şi: Karim Benzema, acuzat de „legături notorii” cu organizaţia teroristă Frăţia Musulmană. „În Franţa, imaginea lui este puternic afectată”

„Aceste lupte sunt o absurditate absolută. Nici nu știu ce să spun, mai ales după tragedia cu fratele meu. Nu am vrut ca el să participe. Eram cu toții foarte îngrijorați, mama l-a rugat să nu participe, simțind că s-ar putea întâmpla ceva mai grav. Am vorbit cu el, dar ne-a cerut sprijinul și apoi nu am avut de ales. Câștigătorul luptei va primi 100 de reali brazilieni, iar cel învins ar primi 50 de reali brazilieni. Viața fratelui meu a fost pierdută pentru această sumă”, a spus Lilia Maria da Penha.

Joao Victor lucra manager de resurse umane la un hotel de pe coasta de nord-est a Braziliei și locuia în Jijoca de Jericoacoara alături de familie.

Citeşte şi: Ce s-a ales de Lucian Bute, marele campion al României, după ce s-a mutat definitiv în Canada: „Am fost foarte afectat emoțional și psihologic”