A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. A făcut infarct la doar 42 de ani!

Constantin Florescu, alias Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări, a murit la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada, la doar 42 de ani, din cauza unui infarct.

17 ian. 2022, 16:13
A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. A făcut infarct la doar 42 de ani!
Constantin Florescu, alias Rocky Floriano

A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. Constantin Florescu, originar din Piteşti, era stabilit de peste 20 de ani în Canada.

A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări

Anunţul morţii fostului pugilist a fost făcut de Alexandru Florescu, fratele său şi patronul cunoscutului restaurant „Zaraza” din Piteşti. „S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

Un tânăr român, campion la CS:GO, a fost găsit mort în Rusia. Mama sa: „Mi-e teamă că a fost ucis”

A fost legitimat la primul club de box, la juniori, la vârsta de 15 ani. În anul 2001, pe vrema când era deja la seniori, într-un meci important, care s-a ținut în Franța, la Nice, și-a învins adversarul prin KO din a doua rundă. În alte meciuri a reușit performanța să câștige din prima rundă, scrie Curierul Zilei.

A murit Toma Iorga. Fostul mare jucător şi antrenor de rugby avea 60 de ani

Constantin Florescu a fost singurul român care a obţinut titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada, în perioada 2001-2008. Palmaresul său a adunart 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri. După ce şi-a încheiat cariera, la vârsta de 28 de ani, a devenit antrenor de box în Canada.


loading...
Partenerii noștri