A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru la doar 35 de ani! Era una dintre cele mai apreciate soprane

Smaranda Drăghici-Pâslaru, una dintre cele mai talentate şi valoroase soprane din Constanţa s-a stins din viaţă, luni, în urma unei grele suferinţe.

31 ian. 2022, 23:11
A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru la doar 35 de ani! Era una dintre cele mai apreciate soprane

A murit Smaranda Drăghici-Pâslaru la doar 35 de ani! Anunţul tragic a fost făcut de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

„Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” plânge!

Durerea și neputința s-au coborât peste teatrul pe care Smaranda Drăghici Pâslaru l-a iubit nespus, l-a slujit cu credință, l-a luminat cu zâmbetul ei curat și l-a mângâiat cu vocea sa limpede și melodioasă.

Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectart enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci.

Cum va fi lumea noastră fără Smaranda? Căci Smaranda a fost pentru mulți TOTUL. Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovki” plânge! Și nu o va putea uita vreodată pe Smaranda Drăghici Pâslaru!

Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție”, este mesajul publicat de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

Citeşte şi: Explozie într-o gară din Bistriţa. Trei persoane, rănite după ce un plug de deszăpezire feroviar s-a stricat

Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit în seara de duminică, 30 ianuarie, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, potrivit Ct100.

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Până atunci, omagiul îi poate fi adus la Casa Albastră din Constanţa, iar miercuri, 2 februarie, va fi pentru ultima dată la teatrul pe care l-a slujit. Acolo va avea loc, la ora 13:00, slujba religioasă.

Citeşte şi: Motivul pentru care s-a sfârșit idila dintre mezzosoprana Andreea Ilie și playboy-ul Bobby Păunescu: „Am rămas doar amici”