A murit strivit de sânii iubitei în timpul unei partide de amor. În mâna bărbatului s-a găsit o bucată din părul femeii

Un bărbat din Statele Unite a murit strivit de sânii partenerei. Poliția a ajuns la fața locului în urma telefoanelor martorilor, care auzeau țipetele disperate ale bărbatului venind din rulota în care cei doi locuiau. Aceștia au găsit-o pe femeie așezată asupra corpului neînsuflețit al partenerului.

07 mart. 2017, 16:13
A murit strivit de sânii iubitei în timpul unei partide de amor. În mâna bărbatului s-a găsit o bucată din părul femeii

Donna Lange, o femeie de 51 de ani, și-a sufocat iubitul cu sânii în timpul unui joc sexual. Femeia, ce cântărește 89 de kilograme la o înălțime de 1.70m,  s-a aruncat asupra iubitului ei în încercarea de a iniția un joc sexual. Martorii au declarat că l-au auzit pe bărbat implorând-o să se dea jos de pe el. „Pieptul ei îi acoperea fața. Pur și simplu l-a sufocat până a murit”, a declarat un vecin.

Lange, care consumase o cantitate mare de alcool în prealabil, a declarat că nu știe cum a murit bărbatul. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes. Polițiștii au declarat că în afară de victimă și partenera lui, în rulotă mai erau prezente patru persoane, trei femei și un bărbat, toți în stare de ebrietate.

În mâna bărbatului, polițiștii au găsit și o bucată din părul femeii. Un caz asemănător s-a petrecut și în Germania.

Un avocat și-a acuzat iubita că ar fi încercat să îl ucidă cu sânii ei mărimea 38DD.

Franziska Hansen, o femeie de 33 de ani ce cântărea doar 57 de kilograme, a fost acuzată de iubitul său cu 25 de kilograme mai greu, că a încercat să îl sufoce cu sânii în ceea ce pretindea a fi un joc sexual. Bărbatul a cerut încadrarea faptei la tentativă de omucidere cu o armă.

Femeia neagă că ar fi fost vorba de un joc sexual și spune că acesta știa exact care îi erau intențiile. Bărbatul a spus că până la acel incident viața lor sexuală funcționase perfect, chiar dacă aveau alte probleme în relație.

„Stătea deasupra mea dezbrăcată și eu îi sărutam sânii. Brusc, mi-a luat capul în mâini și mi l-a împins între sânii ei. Nu mai putea să respir, cred că m-am făcut albastru la față. Nu puteam să mă depărtez și am crezut că o să mor”, a povestit acesta în fața judecătorului.

Bărbatul a spus că a reușit să se desprindă din îmbrățișarea ei cu ultimele fărâme de putere și a fugit dezbrăcat până la un vecin, de unde a chemat poliția. El consideră că femeia a încercat să îl ucidă pentru că intenționa să se despartă de ea.