Simona Trașcă și-a mișcorat sânii! Ce probleme risca să aibă din cauza bustului prea generos: „Ajungeam de urgență în operație, am amânat 10 ani”

Simona Trașcă a decis să își mișcoreze sânii, după ani întregi de chin în care durerile nu îi dădeau pace. Fosta asistentă tv s-a temut mult timp de operație, însă și-a făcut curaj, iar acum nu regretă alegerea.

26 ian. 2024, 10:11
Simona Trașcă și-a mișcorat sânii! Ce probleme risca să aibă din cauza bustului prea generos: „Ajungeam de urgență în operație, am amânat 10 ani”
Simona Trașcă și-a mișcorat sânii! Ce probleme risca să aibă din cauza bustului prea generos: „Ajungeam de urgență în operație, am amânat 10 ani”

Simona Trașcă a decis să își micșoreze sânii. Ea a făcut acest pas din cauza problemelor de sănătate cu care risca să se confrunte cauzate de mărimea și greutatea sânilor săi. Fosta asistentă a mărturisit că, la momentul aplicării implanturilor, nu a respectat recomandările doctorului și a avut de suferit mai bine de un deceniu.

Citește și: Simona Trașcă, despre șocul cauzat de infidelitatea iubitului: „Cea mai mare dezamăgire a mea”. Vedeta nu poate accepta trădarea

Simona Trașcă și-a mișcorat sânii

Simona a fost mereu o femeie asumată, care nu s-a ferit să se afișeze în toată splendoarea. Totuși, frumuseșea a costat-o destul de scump pe fosta asistentă tv. După ce și-a făcut implanturile mamare, ea nu a respectat recomandările medicului estetician, iar unul dintre silicoane și-a schimbat poziția.

Adevărul este că trebuia de mai mulți ani să fac acest pas, doar că am renunțat din teama de a nu mă opera din nou. Nu am respectat recuperarea de acum 10 ani atunci când mi-am pus implanturile, din această cauză unul dintre implanturi era întors. Dacă nu făceam această intervenție oricum ajungeam la Urgențe în maxim un an. Am declarat mereu că aveam dureri la sân. Mi-a fost frică tare de operație, mai ales auzind și cazuri urâte. A fost decizia mea”, a declarat Simona Trașcă pentru Antena Stars.

În ceea ce privește restricțiile, Simona Trașcă nu are voie să facă multe lucruri timp de șase luni, printre care se numără și sexul.

Acum va fi totul ca la carte! 15 zile nu dau bustiera jos deloc, doar doctorul când îmi schimbă pansamentele. Nu ridic mâinile, nu car greutăți, nimic, nici să-mi prind parul, o lună fără amor. Asta cu sexul e cea mai ușoară pentru mine. Restul mi se pare mai greu. Aaaa, și șase luni trebuie să port bustieră zi și noapte. Nu mă expun la soare. Și orice trebuie să fac cu mare grijă și nu ridic nimic. Nici nu o să fac mâncare, o să comand, deși mie îmi place cel mai mult să gătesc”, a mai explicat fosta asistentă tv, potrivit evz.ro.

Nu este singura vedetă care a umblat la mărirea sânilor. Ultimele imagini cu Inna i-au făcut pe internauți să se întrebe dacă vedeta are sau nu vreo intervenție la nivelul bustului. Întrebat ce părere are despre aspectul sânilor cântăreței, medicul vedetelor, Victor Schwartz susține că sigur aceasta a călcat pragul esteticianului.

În unele fotografii sânii Innei par mai naturali, iar în altele par puși. Mai există o variantă, e posibil să se fi îngrășat puțin, însă conturul oricum pare prea rotunjit. Este posibil să își fi făcut un lifting la nivelul sânilor cu implant sau fără implant. Însă o intervenție cu siguranță și-a făcut. Asta pentru că înainte avea sânii mai lăsați, nu erau atât de ridicați. Deci cu siguranță ceva și-a făcut la sâni, pentru că mi se pare că înainte erau și mai mici. Iar dacă a luat în greutate, nu putea să aibă sânii și plini, rotunzi și ridicați. Nu există varianta aceasta”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz pentru fanatik.ro.

Citește și: Inna a luat una dintre cele mai grele decizii din lume! Schimbarea radicală pe care o va face în viața ei