A murit subit la 33 de ani, în timp ce se afla la sala de forţă

Un tânăr a murit fulgerător după ce s-a antrenat la sala de fitness, în Câmpia Turzii. Acesta acuza dureri înainte să ajungă la spital

28 sept. 2023, 10:08
A murit subit la 33 de ani, în timp ce se afla la sala de forţă

Un tânăr de 33 de ani murit, subit, în timp ce se afla la o sală de forță din Câmpia Turzii. Bărbatul, angajat al unei unități militare, a început să se simtă rău în timpul antrenamentelor.

El ar fi plecat singur spre spital, dar, când a ajuns la camera de gardă a decedat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Medicii nu au găsit urme de violență pe corpul bărbatului, iar conform procedurilor legale nu exista suspiciuni în privința decesului.

Conform surselor turdanews.net, bărbatul în vârstă de 33 de ani, care a murit după antrenamentul de la sala de forță din Câmpia Turzii era angajat al unității militare din localitatea unde locuia. Tânărul nu avea copii și nici nu era căsătorit.

Celebru bariton mort pe scenă chiar în timp ce susţinea un concert. Avea 54 de ani

Tânărul era necăsătorit și nu avea copii. În ultimii ani, au fost inregistrate mai multe cazuri ale unor tineri care au decedat subit, în urma unor antrenamente în sala de forță. De cele mai multe ori, medicii au constat că a fost vorba despre infarct miocardic.

„Sesizarea a fost primită în jurul orei 23:30. Un bărbat de circa 33 de ani ar fi decedat la unitatea medicală din Câmpia Turzii.
Nu există suspiciuni cu privire la o moarte violentă, pe corpul lui nu au fost evidențiate urme de violență. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții IPJ Cluj.

Marius, muncitorul de 29 de ani mort în explozia de la Călimăneşti, condus pe ultimul drum de către soţia însărcinată