Marius, muncitorul de 29 de ani mort în explozia de la Călimăneşti, condus pe ultimul drum de către soţia însărcinată

Marius este cel mai tânăr muncitor ucis în explozia de pe şantierul Autostrăzii Moldovei. Avea doar 29 de ani și era proaspăt căsătorit. În doar câteva luni urma sa devină tătă. Acum este dus pe ultimul drum de văduva însărcinată și de apropiați.

24 sept. 2023, 13:21
Marius, muncitorul de 29 de ani mort în explozia de la Călimăneşti, condus pe ultimul drum de către soţia însărcinată

Durere fără margini în Cârligele, județul Vrancea. Marius Chiriac, un tânăr de 29 de ani din comună este înmormântat la cimitirul din localitate. Marius este unul dintre cei patru decedați în noaptea de 20 spre 21 septembrie 2023 în explozia de la Călimănești, de pe şantierul Autostrăzii Moldovei.

Marius nu ar fi trebuit să se afle pe șantier în noaptea tragediei. Potrivit primarului comunei în care locuia, Marius ar fi ținut locul unui coleg.

Citeşte şi: Marius, Florin, Emil și Iulian și-au pierdut viața în explozia de pe șantierul Autostrăzii Moldovei. Familiile se pregătesc de înmormântare

Vă reamintim că o explozie puternică s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe șantier al Autostrăzii Moldovei, în dreptul localității Călimănești din Vrancea, după ce un utilaj a făcut lucrări deasupra unei conducte magistrale de gaz.

Citeşte şi: Doi frați care lucrau pentru Dorinel Umbrădescu la Autostrada Moldovei au murit în explozia de la Călimăneşti. Cine sunt muncitorii care au murit pe şantierul A7

Patru muncitori au murit carbonizați, iar cinci au suferit arsuri. Reprezentanții societății naționale „TRANSGAZ” au transmis că executantul lucrării nu a respectat condițiile pe care i le-a impus pentru realizarea construcției. Conducta care a explodat trebuia mutată.