A MURIT tânărul chinuit de o TUMORĂ URIAŞĂ. Peste 11.000 de români AU DONAT bani pentru A-L SALVA

Norbert Papp Dragomir, un tânăr în vârstă de 31 de ani din comună argeşeană Moşoaia, a pierdut lupta cu boala. El reuşise să strângă din donaţii banii pentru a urma un tratament revoluţionar în Israel, dar n-a mai apucat să-l înceapă.

01 oct. 2019, 13:15
A MURIT tânărul chinuit de o TUMORĂ URIAŞĂ. Peste 11.000 de români AU DONAT bani pentru A-L SALVA

Norbert Papp Dragomir avea o tumoră localizată în cavitatea bucală, diagnosticată ca melanom malign fusocelular. Tumora a apărut ca un punct negru, minuscul, lângă o măsea, apoi a crescut foarte mult, astfel încât tânărul abia dacă îşi mai putea ţine limba în gură şi se chinuia să respire.

TRAGEDIE! O elevă de 14 ani A MURIT după ce i-a explodat MOBILUL. ATENŢIE, greşeala STUPIDĂ pe care o poţi face şi TU

Tânărul a urmat un tratament complex de imunoterapie, care, din păcate, nu a dat randament. În plus, i-au apărut şi mestastaze la plămâni. Speranţa lui de viaţă era într-o clinică din Israel, unde ar fi putut urma un tratament revoluţionar. Costurile tratamentului erau imense, 215.000 dolari. În urma unei campanii pe Facebook, s-au adunat 1.019.134 de lei, din partea a 11.320 de donatori, dar totul a fost în zadar. Norbert Papp Dragomir a murit săptămâna trecută, iar luni, 30 septembrie, a fost condus pe ultimul drum.

TRAGEDIE ÎN SPORT. O jucătoare de tenis A MURIT la 23 DE ANI. Era nepoata unui MARE CAMPION

Pe reţelele de socialiazare au curs zeci de mesaje de durere şi compasiune, dar şi multe întrebări legate de utilizarea banilor din donaţii.