A murit tatăl Laurei Cosoi. Bărbatul era infectat cu Covid-19

A murit tatăl Laurei Cosoi. Bărbatul s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi a decedat joi, 26 noiembrie. Anunţul a fost făcut de către Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble.

26 nov. 2020, 15:48
A murit tatăl Laurei Cosoi. Bărbatul era infectat cu Covid-19
A murit tatăl Laurei Cosoi

A murit tatăl Laurei Cosoi. „Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieşean s-a stins din viaţă după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuşi de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului şi Iaşului.

A şlefuit nenumărate talente în handbal şi baschet, masculin şi feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iaşi în divizia A. Mi-a fost profesor de sport şi, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieţi a şcolii 22, care a jucat în faza regională şi cea naţională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea şcolară înainte de 90″, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreşedintele Federaţiei Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

A murit tatăl Laurei Cosoi

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenţi ai lui Poli Iaşi. Era şi acum profesor de sport la Colegiul Naţional. Feciorul meu şi colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut şansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să înveţe copiii să iubească mişcarea şi jocurile sportive.

Sportul ieşean îi datorează multe şi este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneţi veşnic în amintirea noastră! Condoleanţe familiei îndurerate!”, a adăugat Cătălin Eugen Caba, potrivit sursei citate.

Citeşte şi: Laura Cosoi a născut. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară. Prima fotografie cu Vera

Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…„, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…

Publicată de Laura Cosoi pe Joi, 26 noiembrie 2020


loading...