Laura Cosoi a născut. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară. Prima fotografie cu Vera

Laura Cosoi este în culmea fercirii. Vedeta a născut-o astăzi, în zi de sărbătoare, pe cea de-a doua fetiță. Vera. 

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 19:54

Exact ca în cazul primei sarcini, Laura Cosoi a optat pentru o naștere naturală. Vedeta a făcut marele anunț prin intermediul unei fotografi pe contul de socializare, chiar cu mâna fetiței.

Citește și: Însărcinată cu al doilea copil, Laura Cosoi se pregăteşte pentru al treilea: „N-am crezut că-mi va plăcea aşa mult să fac copii”

„Bine ai venit pe lume Vera. O copilărie minunată alături de familia ta frumoasă!”, „Felicitări! Vera (Credință) să crești mare și sănătoasă alături de Rita și părinții tăi frumoși!!”, „Bine ai venit, minune! Felicitări! Să vă trăiască sănătoasă și să vă bucure zilele alături de surioara mai mare!” sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Laura Cosoi spune că nu se opreşte până nu face şi un băieţel. Într-un interviu pentru revista Unica, vedeta spune că statutul de mămică o face extrem de fericită.

Laura şi Cosmin, soţul ei, își doresc o familie mare. Au vrut neapărat un partener de joacă pentru Rita, fetița lor, care în iunie împlinește 2 ani. Şi, în curând, Laura îi va dărui Ritei parteneruld e joacă mult-dorit, tot o fetiţă. I-a ales deja numele celui de-al doilea bebeluş, dar vrea să-l păstreze secret până ce acesta se va naște.