A murit tatăl lui Emil Boc. Premierul a ajuns la Cluj-Napoca VIDEO

Tatăl premierului Emil Boc, în vârstă de 87 de ani, a murit după ce a suferit, marţi seară, un stop cardio-respirator. După şedinţa de Guvern, programată pentru marţi seară, la ora 20.00, premierul a plecat direct la aeroport, de unde a decolat spre Cluj-Napoca.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 17:25
A murit tatăl lui Emil Boc. Premierul a ajuns la Cluj-Napoca VIDEO

UPDATE: Sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui premierului a fost ridicat de la IML şi va fi dus la Răchiţele.

UPDATE: Trupul neînsufleţit al tatălui premierului Emil Boc a fost dus, în noaptea de marţi spre miercuri, la Institutul de Medicină Legală.

UPDATE: Premierul Emil Boc a ajuns, alături de soţie şi de cele două fiice ale sale, în jurul orei 22.45 la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca.

UPDATE: Tatăl premierului, Ioan Boc, a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitat timp de peste 40 de minute, însă fără succes, potrivit surselor medicale, citate de Mediafax.

UPDATE: Şedinţa de la Guvern de marţi seară s-a încheiat în jurul orei 20.40. Rând pe rând, miniştrii au început să părăsească Palatul Victoria. De la Guvern, Emil Boc a plecat direct la aeroport.

UPDATE: Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Victoria unde a condus ultima şedinţă de guvern, iar în jurul orei 22.00 a plecat la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

UPDATE: Conducerea Spitalului Clinic de Recuperare Cluj nu a făcut încă nicio declaraţie în legătură cu împrejurările în care a decedat Ioan Boc. Surse medicale au declarat pentru Stiri de Cluj că starea pacientului s-a înrăutăţit în ultimele 24 de ore şi că organele interne au cedat.

UPDATE: Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 20.00, acolo unde a avut loc ultima şedinţă de Guvern din acest an. Şedinţa a fost una scurtă, după care premierul a plecat la Cluj-Napoca.

UPDATE: Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, luni, că starea lui Ioan Boc era stabilă.

Tatăl premierului, Ioan Boc, a fost internat, pe 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, fiind diagnosticat un accident vascular. Pe data de 16 decembrie, premierul a confirmat că se afla la Cluj-Napoca, unde tatăl său era spitalizat.

Emil Boc şi-a vizitat tatăl la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj în Ajun, dar şi în ziua Crăciunului. Premierul şi tatăl său au stat mai mult de vorbă de-a lungul vizitelor, profitând şi de faptul că Boc senior se simţea mult mai bine. Medicii au decis săptămâna trecută să îl mai ţină internat pe Ioan Boc, chiar dacă acesta îşi revenise, şi îi recomandaseră un tratament de lungă durată.

În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a mai suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.