A murit tatăl Nadiei Comăneci. Fosta gimnastă a ajuns în România

Gheorghe Comăneci, tatăl fostei campioane olimpice la gimnastică Nadia Comăneci, a murit joi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde era internat din 26 decembrie, din cauza unei ciroze decompensate.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 10:36
A murit tatăl Nadiei Comăneci. Fosta gimnastă a ajuns în România

UPDATE: Fostele colege de generaţie ale Nadiei Comăneci din Oneşti au declarat pentru adevarul.ro că fosta gimnastă a României a ajuns în urmă cu doar câteva minute în ţară şi s-a dus direct la Spitalul Universitar, unde a decedat tatăl său. Aceleaşi surse susţin că înmormântarea va avea loc fie la Oneşti, fie în satul natal, Hârja.

Gheorghe Comăneci, în vârstă de 76 de ani, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2011, în stare gravă, cu diagnosticul de ciroză decompensată.

Analizele de sânge au relevat o hemoglobină scăzută (8 în loc de 12), astfel că lui Gheorghe Comăneci i s-au făcut atunci transfuzii.

Gheorghe Comăneci a ajuns la spital după ce a suferit o hemoragie digestivă, fiind internat iniţial la Secţia de terapie intensivă a spitalului din Oneşti, unde medicii au încercat să îl stabilizeze timp de aproximativ cinci ore.