A murit tatăl regretatului designer Răzvan Ciobanu. Bărbatul s-a stins la mai bine de trei ani după ce și-a îngropat fiul

Tatăl lui Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de modă din România, care a sfârșit tragic într-un teribil accident rutier, a murit.

22 aug. 2022, 11:19
A murit tatăl regretatului designer Răzvan Ciobanu. Bărbatul s-a stins la mai bine de trei ani după ce și-a îngropat fiul

Vestea mutării la cele veșnice a fost făcută publică pe contul de Instagram al pensiunii de la munte pe care el și soția lui o dețineau.

Citește și Cutremurător! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie

Bărbatul a plecat din această lume cu o mare durere în suflet, cea provocată de moartea unicului său fiu, pe care a mers să îl întâlnească în ceruri.

Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie 2019, iar decesul său a stârnit multe controverse la acea vreme. Regretatul designer și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, atunci când se întorcea de la Constanța. Rezultatul autopsiei a scos în evidență modul violent în care acesta și-a dat ultima suflare: „s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”, au notat medicii în raport.

Părinții creatorului de modă au fost cei mai afectați de vestea că unicul lor fiu nu mai este. Mama și tatăl lui Răzvan Ciobanu au fost cuprinși de o durere cumplită. Iar acum, tatăl designerului  a luat această suferință cu el. Vestea că bărbatul nu mai este a fost făcută pe pagina de Instagram a pensiunii sale de la munte: „Drum lin printre stele”.

O apropiată a designerului povestea în urmă cu mai bine de trei ani, care este starea părinților lui Răzvan Ciobanu, după ce și-au îngropat unicul fiu. Perioada respectivă a fost una extrem de grea pentru amândoi, în special pentru tatăl său care se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și care trecuse și printr-o operație pe cord deschis.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a spus avocata Laura Vicol, bună prietenă cu Răzvan Ciobanu.

Citește și Sora Alexandrei Sauciuc, mireasa însărcinată care a murit în ajunul nunţii, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Azi trebuia să râzi, să fii fericită…Drum lin vouă, îngeri, suflete fără vină pe aceasta lume!”