Sora Alexandrei Sauciuc, mireasa însărcinată care a murit în ajunul nunţii, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Azi trebuia să râzi, să fii fericită…Drum lin vouă, îngeri, suflete fără vină pe aceasta lume!”

Mireasa din Suceava care a murit chiar în ziua nunții se numea Alexandra. Tânăra de 24 de ani era însărcinată în opt luni.

21 aug. 2022, 22:35

Alexandra Sauciuc este numele miresei moarte din Suceava chiar în ziua nunții. Peste o lună urma să nască.  Tânăra în vârstă de 24 de ani avea o relație îndelungată cu cel care urma să-i fie soț, Silviu Miroș. Acesta este acum devastat de durere. Pe pagina lui de facebook, bărbatul și-a pus doliu la fotografia de profil.

Noi detalii în cazul miresei gravide care a murit în ziua nunţii. Incredibil ce a descoperit primarul care urma să oficieze cununia

Tânără Alexandra Sauciuc, în vârstă de 24 de ani, din Gura Humorului, a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator.
Potrivit medicului Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în cursul noptii de vineri spre sâmbătă, tânăra gravidă în 29 de săptămâni a fost adusă cu ambulanța de la CPU Gura Humorului în stop cardio-respirator (cu patologie cardiacă preexistentă), cu manevre de resuscitare în curs care au fost continuate în sala de operație unde s-a efectuat cezariană de urgență. Din păcate, nici mama, nici nou-născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarați decedați.

O mireasă gravidă în 8 luni a murit chiar în ziua nunții. În urmă cu o zi, fusese externată de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava

Pacienta gravidă a fost internată cu o formă medie de Covid în sectia de Boli Infecțioase a Spitalului județean Suceava in perioada 27 iulie – 2 august 2022, de unde a plecat la cerere dar cu o stare generală bună, fără necesar de oxigen și cu analize în parametri normali, cu tratament efectuat complet.

Alexandra Sauciuc urma să facă nunta cu un tânăr din Păltinoasa, cu care locuia la domiciliul acestuia. La vârsta de 20 ani a suferit două operații pe cord și avea montate două stent-uri.

Sora ei a postat un mesaj emoționant pe pagina de socializare: “Azi trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața ta, trebuia să fii mireasă, dar acest vis pe care îl aveai sa spulberat într-o clipă…astăzi nu mai ești, te ai dus sus la Doamne Doamne! Trebuia să aduci pe lume o fetiță, ai luat-o cu tine nu ai vrut să o lași să ne mai aline dorul de tine, trebuia să te bucuri, să râzi și să fii mămică, trebuia ca astăzi să fie cea mai importantă zi din viața ta! Ai lăsat în urmă ta un viitor tata și un viitor soț care trebuia să îți fie, ai lăsat doar lacrimi și întrebări, de ce tu?;de ce copilul tău? De ce voi? De ce atât de repede? De ce? De ce? Întrebări la care nu poate să răspundă nimeni! Drum presărat cu flori și lacrimi spre cer ție draga mea soră și drum lin spre cer îngeraș draga mea nepoată! Drum lin vouă îngeri  ,suflete fără vină pe aceasta lume! Am crezut și încă cred că nu e adevărat! Îmi este foarte greu să cred că ai plecat din această lume! Dumnezeu să vă ierte și să vă așeze acolo unde trebuie! Știu că de acolo de sus vei veghea asupra noastră și vei avea grijă de fetița ta! Drum lin spre Împărăția Lui Dumnezeu! Nu te voi uita niciodată draga mea soră!”