A murit un antrenor legendar chiar de Anul Nou 2021

Fostul antrenor al lui Manchester United și a echipei naționale a Scoției, Tommy Docherty, a murit la 92 de ani, după o boală lungă.

31 dec. 2020, 19:45
A murit un antrenor legendar chiar de Anul Nou 2021

A murit un antrenor legendar. Conform BBC Sport, scoțianul născut în Glasgow are peste 300 de meciuri pentru Preston și a avut 25 de apariții pentru Scoția, ca jucător. 12 cluburi a condus după retragere, ducând Chelsea către victorie în Cupa Ligii din 1965 și câștigând Cupa cu Manchester United în 1977.

„Tommy s-a stins în pace, alături de familie, acasă”, au transmis rudele sale, într-un comunicat. „A fost un soț, tată și bunic foarte iubit și îi vom duce dorul foarte mult. Cerem ca intimitatea să ne fie respectată de această dată. Nu vom oferi mai multe comentarii”.

Fotbalul românesc a suferit cele mai multe dispariţii din sportul românesc în acest an

Fotbalul a înregistrat cele mai multe dispariţii din sportul românesc în 2020, unele dintre ele premature, precum fostul portar Martin Tudor, fostul arbitrul Dan Lăzărescu sau selecţionerul naţionalei feminine Under-19, Florin Bugar.

Au plecat dintre noi şi Ilie Bărbulescu, component al echipei Steaua care câştigat CCE în 1986, fostul arbitru Dan Petrescu sau
Mircea Pascu, fost preşedinte al FRF. S-au stins din cauza unor boli Adrian Lucaci, fostul antrenor Ionuţ Popa. Au încetat din viaţă şi foştii atacanţi Constantin Jamaischi, Emil Lupulescu şi Viorel Turcu.

Atletismul din ţara noastră a pierdut doi antrenori de legendă, Dan Serafim şi Ion Zanfirache.

Şi prof. Adrian Gagea, fost atlet de anvergură şi membru al Federaţiei Internaţionale a Sportului Universitar, s-a stins în 2020.

Doliu în lumea filmului. Un actor mare a murit în Ajunul Anului Nou