A murit unul dintre cei mai mari criminali ai lumii

Criminalul în serie Charles Manson a murit, luni dimineață, la vârsta de 83 de ani. Anunțul decesului a fost făcut de oficialii penitenciarului californian în care Charles Manson își ispășea pedeapsa.

20 nov. 2017, 06:35

Charles Manson, unul dintre cei mai cunoscuți asasini din Statele Unite, a fost internat, joi, într-un spital din California, după ce starea lui de sănătate a început să se agraveze.

Criminalul în serie a ordonat asasinarea actriţei Sharon Tate în 1969. Charles a fost transportat de urgență, escortat de cinci polițiști, la un spital din Bakersfield, în urmă cu trei zile, potrivit nypost.com.

„Situația nu se va îmbunătăți pentru el”, dezvăluia o sursă care şi-a păstrat anonimatul, potruvit TMZ.com.

Celebrul criminal în serie cu o svastică tatuată pe frunte a fost condamnat la moarte în 1971, alături de patru dintre discipolii lui, pentru asasinarea a șapte persoane, inclusiv a actriței Sharon Tate, fosta soție a regizorului Roman Polanski, care era pe atunci însărcinată în opt luni și jumătate, în august 1969.

Manson, în vârstă de 83 de ani, a înființat în deșertul californian în anii 1960 o comunitate denumită „Manson Family”. Spunea despre el că este reîncarnarea lui Hristos și a organizat o serie de crime pentru a provoca declanșarea unui război civil între persoanele caucaziene și persoanele de culoare.