A murit Viorel Cherciu, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea

Viorel Cherciu, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, a murit la 49 de ani. Vestea i-a îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut.

15 mai 2024, 13:39
A murit Viorel Cherciu, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea

Viorel Cherciu, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, a murit la 49 de ani. Primarul comunei Păulești, Dănuț Soare, e cel care a făcut anunțul trist.

„Astăzi, cu multă durere în suflet, am aflat despre trecerea în neființă a fostului șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea – DGA, Viorel Cherciu. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și suntem alături de ea întreaga comunitate în aceste clipe grele.

Originar din Păulești – un om deosebit, respectat, apreciat, devotat, un exemplu pentru noi toți, care a decis să-și vadă mama, pe doamna învățătoare, însă …… MULT …… MULT …… MULT prea devreme. Drum lin către ceruri și sincere condoleanțe familiei îndoliate !!! Dumnezeul să-l odihnească în pace și să-l așeze în rândul drepților!” , a transmis Dănunț Soare, primarul comunei Păulești.

Citește și Amenda colosală pe care o primit-o un bărbat din Bihor, după ce a aruncat șapte pui de câine pe drum

Mesaje de condoleanțe după ce a murit Viorel Cherciu, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție Vrancea

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, a transmis și el un emoționant mesaj de condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Cu sufletul plin de tristețe, ne exprimăm sincerele condoleanțe și suntem alături de doamna Ioana Cherciu, directorul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Elena Doamna” din Focșani, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului domniei sale. Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Sa! Condoleanțe familiei îndoliate!”, a spus el.

De asemenea, colectivul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Elena Doamna” din Focșani a transmis un mesaj de condoleanțe:

„Ne este greu să găsim cuvinte potrivite care să mângâue sufletele încărcate de durere ale doamnei director Ioana Cherciu și ale fiilor ei, odată cu trecerea la cele veșnice a celui care a fost Viorel Cherciu, soț, tată, coleg și bun prieten. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Ne rugăm ca Dumnezeu să-l aibă în lumina Lui”.

„Cu mare regret și surprindere, am aflat astăzi despre dispariția dintre noi a fostului meu coleg Viorel Cherciu… A fost o persoană deosebită, un om tare bun, așa cum rar mai găsești în ziua de azi. Dumnezeu să îl odihnească !”, a spus și George Badiu, fost coleg al lui Viorel Cherciu.

Citește și Amenda colosală pe care o primit-o un bărbat din Bihor, după ce a aruncat șapte pui de câine pe drum