A născut un BEBELUŞ care avea capul ca o PARĂ. Diagnosticul dat de medici a îngrozit-o pe mamă FOTO

O femeie din America a fost şocată să descopere că fiul ei s-a născut având o formă ciudată a capului. Când a mers la control, doctorii i-au dat un diagnostic îngrozitor.

29 iun. 2015, 15:23

Megan Boler, din Texas, vrea în prezent să atragă atenţia mamelor care au copii ce s-au născut cu o formă ciudată a capului. Fiul ei, de 11 luni, s-a născut cu un cap subţire, cu o formă alungită, asemeni unei pere, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A înregistrat cu telefonul tot ce s-a întâmplat în timpul operaţiei sale. Ce i-au făcut medicii este şocant

Chiar dacă a realizat că acest lucru nu este în ordine, femeia nu a luat în seamă acest lucru. Mai târziu, când micuţul avea două luni, în timpul unui control, medicii au avertizat-o că formă ciudată a capului copilului este un semn de craniosinostoza, o condiţie care previne dezvoltarea normală a creierului prin fuziunea prematură a suturilor craniene. Asta înseamnă că bebeluşul nu are acel punct moale în creştetul capului, care în mod normal dispare în jurul vârstei de doi ani.

Am fost şocată. Am fost copleşită şi speriată pentru micuţul nostru„, a mărturisit mama.

Citeşte şi FOTOGRAFIE EMOŢIONANTĂ la locul unui ACCIDENT înfiorător. Ce face un poliţist fetiţei care a supravieţuit FOTO

Cu toate acestea, la 10 săptămâni, Matthew Boler a fost supus unei intervenţii chirurgicale de reparare a craniului. Operaţia a fost făcută în octombrie 2014, iar bebeluşul a fost nevoit să poarte apoi o cască timp de 4 luni, 23 de ore pe zi, pentru că formă craniului să se corecteze. Din fericire, viaţa copilului se află acum în afara oricărui pericol.