Noi cercetări la Casa Groazei din Caracal. Gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă, scanate înainte de a fi sparte

Noi percheziții la casa monstrului din Caracal. Anchetatorii au obţinut un nou mandat pentru a face noi cercetări la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aceştia au cerut ajutorul unor ingineri constructori pentru a scana gropile betonate, înainte de a le sparge astfel încât să nu fie distruse probele. Procurorii iau în calcul chiar demolarea casei pentru a putea analiza caramidă cu caramidă.

12 aug. 2019, 05:06
Noi cercetări la Casa Groazei din Caracal. Gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dincă, scanate înainte de a fi sparte

Ancheta în cazul crimelor din Caracal, mărturisite de Gheorghe Dincă, e departe de final. Mandatul de percheziție în locuința bărbatului a fost prelungit pentru zece zile.

Pentru a descoperi noi probe, procurorii vor începe și săpăturile în curtea individului care a recunoscut uciderea a două adolescente.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă ar fi plasat o minoră în mâinile unui colonel de poliţie. Mărturia care răstoarnă cazul de la Caracal

Până atunci, au fost audiați noi martori. Pe lângă declarații, aceștia au dat probe biologice și au fost amprentați, pentru a se stabili dacă au sau nu vreo legătură cu faptele de care e bănuit fostul mecanic auto.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, documentul care aruncă în aer ancheta în cazul Caracal: „Nu mă las până criminalii ăştia nu fac puşcărie”

Pe de altă parte, rezultatele ADN ale fragmentelor osoase, găsite în pădurea de lângă Caracal, vor fi gata la finalul acestei săptămâni.

La ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, despre oasele găsite în pădurea de lângă Caracal: Cei de la INML nu au analizat nimic