Alexandru Cumpănaşu, documentul care aruncă în aer ancheta în cazul Caracal: „Nu mă las până criminalii ăştia nu fac puşcărie”

Unchiul Alexandrei publică un nou document care arată cât de prost a fost coordonat cazul după ce s-a anunţat dispariţia fetei de 15 ani.

RomaniaTV.net
11 aug. 2019, 22:00

„#112vreausatraiesc. DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei(Eu sper ca traieste): FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!. Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale. Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!. Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”, scrie Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata care a sunat la 11 din casa lui Gheorghe Dincă, că în acest moment polițiștii din Caracal și-au schimbat declarațiile și spun la SIIJ că de fapt procurorul nu i-a împiedicat să intre în casă și a fost o decizie „colectivă” să se stea la poarta lui Dincă de la 11 noaptea la 6 dimineața.

Unchiul Alexandrei face noi dezvăluiri: Gheorghe Dincă era „acoperit” de cel puţin patru persoane importante din Olt

„Este a 18-a zi. E imposibil sa tragi concluzii, e departe de finalizare. Foarte putin se discuta despre faptul ca Alexandra putea fi gasita de indata si putini se mai gandesc la ce-a fost. Este simplu. Nu cred in nepriceperea procurorului, iar politistii mai nou declara ca nu au fost impiedicati. Deci la ancheta care are azi loc la Caracal de cei de la SIIJ apar surprize. Nu au mai fost impiedicati de procuror, nu. A fost o decizie colectiva. Efectiv m-as infige in gatul lor daca ar fi aici. Initial au banuit si s-au dus pe piste gresite politistii si au zic ca i-a oprit procurorul. De fapt au stat la sediul politiei, iar  la casa acetui animal erau niste politisti care nu au intrat, nu le-a zis nimeni sa nu intre, conform propriilor declaratii”, a zis Alexandru Cumpanasu duminică seară.


loading...
Partenerii noștri