A păcălit un judecator că e invalid şi după ce a scăpat de închisoare s-a ridicat şi a mers VIDEO

"Minune" într-un tribunal din Florida! Un american a reuşit să scape de închisoare după ce l-a păcălit pe judecător că este invalid. După ce magistratul a decis să fie eliberat pe cauţiune, bărbatul a dat scaunul cu rotile într-o parte, s-a ridicat şi a ieşit pe propriile picioare din sală. Totul spre amuzamentul martorilor.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 20:33
A păcălit un judecator că e invalid şi după ce a scăpat de închisoare s-a ridicat şi a mers VIDEO

Carl Funk a fost arestat în baza unui mandat vechi de cinci ani, pentru violare de domiciliu şi consum de alcool în locuri publice. În faţa judecătorului, el a cerut să fie eliberat pe cauţiune, deoarece starea de sănătate nu îi permitea să stea după gratii.

„Sunt invalid, iar pentru mine reprezintă o problemă să mă deplasez. Trebuie să stau mereu în pat şi acolo am să fiu pentru restul zilelor mele”, i-a spus Funk judecătorului.

Judecătorul a fost convins de povestea bărbatului şi a acceptat într-un final ca el să fie eliberat, dacă va achita 50 de dolari. La sfârşitul procesului însă, inculpatul a reuşit să surprindă întreaga instanţă când s-a ridicat singur şi a părăsit încăperea pe propriile picioare.

Bărbatul a reuşit să stârnească hohote de râs în sală, dar judecătorul nu l-a mai întors din drum. El a reuşit, astfel, să scape de închisoare.