A parcat regulamentar, însă când s-a întors la maşină a avut parte de un şoc. Ce mesaj a găsit şoferiţa FOTO

Danielle Giornandi, în vârstă de 34 de ani, şi-a lăsat maşina 4X4, parcată regulamentar, încadrată între liniile locului de parcare. Când s-a întors la maşină, însă, a descoperit un bilet, atent aşezat sub unul dintre ştergătoare.

09 mart. 2018, 09:34

Femeia care conducea o Honda CRV 4×4 şi-a lăsat maşina în parcare, în Godalming, Surrey, pentru că la întoarcere să fie întâmpinată de un mesaj ciudat, scrie a1.ro. „Poate te vei gândi mai mult la ceilalţi data viitoare când parchezi şi nu vei mai parca asemenea unui idiot!”, a fost mesajul. 

Citeşte şi Muncitor strivit în parcare de maşina de marfă, o cameră video a surprins IMAGINI ŞOCANTE

Cu toate că femeia lăsase maşina încadrată între marcaje, şoferiţa a simţit nevoia să se apere. „Aici, la Crown Court locurile de parcare sunt mici. Mai multe persoane s-au plâns şi raportat problema asta consiliului de mai multe ori. Un asemenea bilet nu era necesar, mai ales că am încercat din răsputeri să mă încadrez în paramatri. Din nefericire astfel de mesaje scot în evidenţă o altă latură a oamenilor din Godalming, una negativistă. Trăim într-o comunitate şi e păcat să ne irosim energia scriind astfel de biletele care nu revolva cu nimic problema”, a spus şoferiţa. 

Se pare că la scurt timp de la scandal, autorităţile au reuşit să rezolve problema locurilor de parcare.