A pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina pe linia tramvaiului 41, în Capitală VIDEO

Câteva pahare în plus l-au făcut să uite că maşina nu e totuna cu tramvaiul. Seria şoferilor băuţi care provoacă accidente stupide a fost completată miercuri noapte de un bucureştean care a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina fix pe linia tramvaiului 41.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 06:50
A pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina pe linia tramvaiului 41, în Capitală VIDEO

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii pe Bulevardul Turda din sectorul 1. Bărbatul era singur în maşină. S-a ales doar cu o sperietură zdravănă. Autoturismul, în schimb, a rămas suspendat pe liniile de tramvai, şi a fost nevoie de ajutorul trecătorilor pentru a-l putea repune pe carosabil.

Întrebat cum de a reuşit cascadoria, bărbatul a dat vina pe maşină. Probleme tehnice.

Etilotestul a arătat însă că bucureşteanul băuse câteva pahare în plus înainte de a se urca la volan, rezultatul testului indicând o concentraţie de 0.94 alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei precum şi a consumului de alcool. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoarea pozitivă şi va fi condus la INML”, a declarat un ofiţer din cadrul Brigăzii Rutiere.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.